Bemutatkozás

Ügyvédi Iroda – Szolnok és Jászberény

Ügyvédi irodánk kiemelt szakterületei közé tartozik a gazdasági társaságok részére nyújtott teljes körű munkajogi és cégjogi képviselet, illetve tanácsadás. Célunk a felmerülő jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése, illetve az ügyek pontos, precíz és gyors intézése, melynek keretében igyekszünk a lehető legegyszerűbb és költséghatékony megoldást találni. Az ügyvédi iroda célja jogi ügyeinek vitele kapcsán elsődlegesen a jogviták megelőzése, a már kialakult vitás helyzetek gyors, peren kívüli megoldása.

Alapszemléletünk, hogy irreális remények keltése nélkül teljes körű tényfeltárás mellett egyenesen és őszintén tájékoztatjuk ügyfeleinket a reális jogi megoldásokról, akár az esetlegesen előforduló negatív következményekről is.

Ügyvédi Irodánk hosszantartó együttműködésre törekszik az ügyfeleivel, melynek során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ügyvédség szakmai értékeit szem előtt tartva teljes körű jogi megoldásokat keressünk részükre.

Az ügyvédi iroda Szolnok és Jászberény területén működik, de az egész országra kiterjedően lát el képviseletet a meghatározott jogterületeken. Tudatosan használjuk a technológiai újításokat, ügyfeleink részére lehetőséget biztosítunk az elektronikus úton történő jogi tanácsadásra, illetve konzultációra, így nem csupán a szolnoki, vagy jászberényi, hanem a magyarországi, valamint külföldön tartózkodó ügyfeleink részére is teljes körű jogi szolgáltatást tudunk nyújtani.

dr. Doba Zsolt LL.M.

ügyvéd, közgazdász, munkajogi szakjogász

Szakmai pályafutását a Szolnoki Törvényszéknél kezdte, majd 2016-tól folytat ügyvédi tevékenységet, 2017-től egyéni ügyvédként, 2021-től a szolnoki ügyvédi irodája tagjaként. A bírósági szervezetben, illetve ügyvédi irodában szerzett gyakorlatot és tapasztalatot a saját praxisában felhasználva is elkötelezett a kiemelkedő szakmai színvonalú, egyben ügyfélbarát munka mellett.

Kiemelt jogi szakterületei a munkajog, a társasági és gazdasági jog, az ingatlanjog, valamint a gazdasági bűncselekmények. Jelentős gyakorlattal rendelkezik a víziközmű-szolgáltatáshoz kapcsolódó jogi feladatok ellátásában. Rendszeresen közreműködik vállalkozási szerződések előkészítésében és felülvizsgálatában. Szakmai tevékenységébe tartozik a teljes körű jogi képviselet ellátása hitelezői és adósi oldalon csőd-, illetve felszámolási eljárások során.

Széles körű munkajogi és cégjogi tapasztalattal rendelkezik kis-, közép- és nagyméretű hazai vállalkozások teljes körű jogi képviseletében.

Saját végzettségek:

• 2010. jogász végzettség megszerzése (ELTE-ÁJK)
• 2014. jogi szakvizsga
• 2016. közgazdász alapdiploma megszerzése (BME-GTK)
• 2019. adatvédelmi tisztviselő képzettség megszerzése
• 2021. munkajogi szakjogász végzettség megszerzése (ELTE-ÁJK)